Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck’

Aan de rand van het monumentale dorp Oirschot is Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck’ gevestigd, een luxueuze overnachtingsmogelijkheid met drie zeer complete 2-persoons-kamers. ‘De Notelhoeck’ is in alle opzichten ideaal gelegen.

      

Het gezellige centrum van Oirschot ligt op nog geen 10 minuten loopafstand. In het centrum vindt u gezellige terrassen en eetgelegenheden. De keuze varieert van een eenvoudig hapje en drankje bij een sfeervol eetcafé tot een culinair avontuur bij enkele toprestaurants.

Wilt u liever een wandeling maken in het prachtige buitengebied? Vanuit Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck’ bevindt u zich binnen enkele minuten op de mooiste plekjes van De Brabantse Kempen. Sinds 2004 beschikt Oirschot bovendien over een fantastisch wandelroutenetwerk.  Op basis van knooppunten kunt u uw eigen route samenstellen in het netwerk met een totale lengte van maar liefst 180 kilometer. Het wandelroutenetwerk is uniek in Nederland! Ook fietsers zijn aan het juiste adres bij ‘De Notelhoeck’. De bekende Mortelenroute voert bijna langs de deur. Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck’ beschikt over een ruime fietsenberging en ook uw auto kunt u op eigen terrein veilig parkeren.

Tijdens uw verblijf in ‘De Notelhoeck’ wordt u op uw wenken bediend. De kamers beschikken allemaal over een eigen bad/douche en toilet. Bovendien heeft elke kamer een tv. Voor het ontbijt wordt u ontvangen in de ruime ontbijtkamer, waar de tafel elke ochtend uitgebreid gedekt is. Tijdens het ontbijt geven uw gastheer en gastvrouw u desgewenst informatie over de omgeving van Oirschot, die ze tot in de puntjes kennen. Zo weet u zeker dat u op de mooiste plekjes in de omgeving komt. Wandel- of fietsroutes liggen voor u klaar.

Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck’ biedt alle ingrediënten voor een zorgeloze kennismaking met één van Nederlands mooiste dorpen. Ga de uitdaging aan en geniet van een onvergetelijke vakantie. Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck’: logeren in stijl!
Snellaertsstraat 1, 5688 CZ Oirschot - Tel.: 0499-572025 Fax: 0499-578093
E-mail: info@denotelhoeck.nl - Internet: www.denotelhoeck.nl

© 2004 Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck. Alle rechten voorbehouden