Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck’ beschikt over drie luxueuze kamers.

Kamer 1: Kepèl

Deze ruime kamer heeft 2 eenpersoonsbedden die desgewenst los of aan elkaar gebruikt kunnen worden. Op de kamer staan twee heerlijke stoelen, waar u lekker onderuitgezakt kunt genieten van een vers kopje koffie of thee dat u zelf kunt klaarmaken. Op de gang is voor u een aparte badkamer met een douche, wastafel en toilet. Deze badkamer wordt alleen door u gebruikt. De kamer beschikt verder over een kleurentelevisie en een leestafel waar u een breed en recent aanbod aan lectuur aantreft.

      

Kamer 2: Stratum

Deze kamer is zeer ruim ingedeeld. Allereerst treft u 2 uitstekende eenpersoonsbedden aan. De privé-badkamer grenst aan de slaapkamer en is zeer luxueus te noemen. Er is een groot ligbad, maar ook een aparte douchecabine. Op de badkamer treft u verder een toilet en een wastafel aan. Op een goed gevulde leestafel in de slaapkamer vindt u een waterkoker, kopjes en diverse smaken koffie en thee.  Bedien uzelf en geniet van de rust. Voor uw gemak staan er daarom ook twee comfortabele fauteuils. Uiteraard beschikt ook deze kamer over een kleurentelevisie.

      

Kamer 3: Notel

Op deze kamer vindt u een 2-persoonsbed. Ook deze kamer heeft een privé-badkamer aansluitend aan de slaapkamer. De badkamer is zeer modern en beschikt over een douche, toilet en wastafel. Voor een kopje koffie of thee hoeft u alleen maar de waterkoker te vullen. Op de televisietafel treft u thee en koffie aan, die u in een handomdraai klaarmaakt. Twee heerlijke stoelen zorgen voor een zorgeloos moment na een inspannende dag. De kamer beschikt verder over een leestafel met een breed aanbod aan recente lectuur. Uiteraard vindt u ook een kleurentelevisie op deze kamer.

      Snellaertsstraat 1, 5688 CZ Oirschot - Tel.: 0499-572025 Fax: 0499-578093
E-mail: info@denotelhoeck.nl - Internet: www.denotelhoeck.nl

© 2004 Bed & Breakfast ‘De Notelhoeck. Alle rechten voorbehouden